fredag 14. desember 2007

160 dagers pause fra oppdatering!

Kalenderen viser 14. desember, snøen ligger vakkert som hvitt gull på fjell og i dal, jeg har hatt juleferie snart i to uker og jula nærmer seg med stormskritt! Nok et semester i Bergen har fløyet fort som trosten forbi og like om hjørnet byttes årets kalender ut med en kalender hvor tallene "to-null-null-ått", som viser hvilket år vi har fått.


At facebookaktiviteten for min del har tatt over for bloggingen er en realitet, men at jeg skal blogge mer enn en gang i halvåret skal jeg få til fra nå av.


På dette bildet ser du julepynt fra Karl Johan i Oslo, mens på det øverste bildet ser du julepynt fra en av Bergens handlegater. Døm selv hva som ser finest ut!











På min ferd hjem til juleferie la jeg noen overnattingsdøgn i Oslo. Når jeg og Joakim passerte en tilfeldig bokhandel på Majorstua, fant vi et butikkvindu som basserte sin vindusreklame på Branns seriegullbok. Jeg spør meg selv, hva er det for en bok å basere sitt hovedsalg på i en by hvor VIF og Lyn har noen flere tilhengere enn Brann? Joakim var tross alt fornøyd!






Har Bislet Kebab funnet sin over overbab? På tur tilbake fra "internatet" på Grønnland til Grefsen, hvor jeg forøvrig lånte sofaputer av KA til overnatting i lystig lag med Blix på oslobesøket, stakk jeg, Blix, Arne og Skink innom den beryktede kebaben på hjørnet på Grønnland. Og jammen skuffet den ikke! Sweety kebab eller hva nå i all kebabens verden den het, så smakte den som en bab skulle smake i de sene natterstimer.

Når neste innlegg kommer ut på verdensveven er enda uvisst, men bli ikke forskrekket verken om det er i morra eller først neste år, en gang...

Ingen kommentarer: