lørdag 28. oktober 2006

Rolvsjord fiskeoppdrett

Torsdag 26. oktober fylte jeg 20 år og dagen kunne absolutt ikke vært bedre! Med hilsninger, meldinger, telefoner og litt ekstra oppmerksomhet fra familie og venner ble dette en helt fantastisk dag.

Dagen startet med en konge dag med praksis i barnehagen. Med fotballsparking i regnet, bursdagssang på engelsk fra barna, et par timer med "Stor ståhai" og bursdagstegninger fra barna, kunne ikke dagen i barnehagen på bursdagen min ikke vært bedre!
Etter endt arbeidsdag gikk turen til mac donalds hvor jeg fikk påspandert middag av Jon, K2, Ingvild og Therese. "Man skal ikke spise alene på bursdagen vettu", som Jon så rørende sa.
Som torsdagstradisjon gikk turen til Kriks swingkurs. Og som alltid før, ble det også i kveld mer og mer morsomt jo mer vi lærte. Hvor skal dette ende? ;- )

Og som 20 år gammel, kom jeg endelig inn på pianobaren Scotsman og kunne ut å danse etter kurset! Til tross for at det var mindre folk enn vanlig, var det veldig morsomt. Hva er vell ikke bedre enn dansing med venner? Swing, is the new Thing!

Dagen derpå, fredag, var det tid for et lite uoffesielt kakeselskap med godtfolk fra sagavoll. Det var veldig hyggelig og det er godt å tenke på at jeg har slike fantastiske venner! =) Og i tillegg så fikk jeg låne stua til Laksvåg-mafian fordi jeg selv har litt liten plass på rommet mitt. Når jeg returnerte til mitt lille krypinn på minde, hadde jeg plutselig fått meg 4 nye samboere.
- Av Jon og Lars fikk jeg 4 små tigerbarber(fisker) på et gigantisk syltetøyglass! Så nå har jeg fått mine egne små vaktbikkjer.
Fiskemat lukter vondt!Nok engang tusen takk til alle som gjorde 20-årsdagen min minneverdig og til verdens beste 20-årsdag!

Ingen kommentarer: