torsdag 19. oktober 2006

En høsthilsen i mørket...

I dag er det torsdag og selvfølgelig swingkurs! Tida flyr og i kveld var det allerede 5. kurskveld. Jo mer vi lærer, desto morsommere blir det også! Og i dag er det kun ei uke til jeg kommer inn på scotsman og får danse i 1.etasje ;- )


I morgen er det nok en gang helg, huff som tida flyr. I morgen skal jeg prøve meg på spinning for første gang, ikke noe å glede seg til frykter jeg :/ Og på søndag er det tid for seriefinalen mellom Brann og Rosenborg!!!
Over helga er det jammen meg tid for praksis i barnehage i hele 7 uker. Jeg er spent, gleder meg, gruer meg, men ser frem til det selv om det også blir masse jobbing med oppgaver i løpet av perioden.

Bruttern har forresten bursdag i dag, gratulerer til deg Andreas! =)

Og nå er det tid for å hente ut den hersens klesvasken fra vaskemaskina, så jeg har litt å gjøre før jeg hopper i loppekassa.

2 kommentarer:

Jan Tore sa...

Heisann! Godt å se du har fått deg blogg, Sindre! Nærmer seg fjorårstreffet nå. Gleder meg!! Godt å høre at livet i Bergen også er bra..:)

Lillian sa...

Konge at du har fått deg blogg! Bergen e bra, krik e bra, og swing e konge!:) du e jammen meg blitt knallgod, blir bra når du o blir så stor at du komme inn på skotsmann, haha! Enjoy resten av helgå! snakkast!

ps: Holde forresten ein knapp på brann i mårå....