mandag 26. april 2010

Ekte boller inneholder egg!

På vei innom Rimi for å kjøpe melk til bollespising med Eivind og Lillian kommer jeg over en tilbudspall: Freias lilla påskeeggkartonger til halv pris! Lett!

På vei innom kjøkkenet for å levere melk til bollespising med Eivind og Lillian kommer jeg over en idè: Freias lilla påskeegg som ingrediens i en bolle! Lett!

De fleste i norsk skolevesen som har fullført 9.klasse på ungdomskolen har hatt heimkunnskap og lært at i bakst er det triks med egg. Hva er vell ikke bedre enn boller med både egg og sjokolade?Takk til Eivind og Lillian for bolledeig, oppvarmet ovn og ledig plass på stekebrettet!

3 kommentarer:

Siv-Iren sa...

Det der må jo bli fantastisk godt! :)

Tenk å hatt det som fredagskos på biblioteket på Landås ;)

Marita sa...

De e mykje rart en kan putte inni bollane, men ej må innrømme at ditta såg farlig godt ut!

Mulig ej må teste ut oppskrifta sjølv. Den va jo så fint illustrert at det går vel greit :)

Ingrid Marie sa...

Aiaiai! D e alt æ har å si... :D