mandag 28. september 2009

(H)julefeiring i september! :D

" Her kommer vinteren 
Her kommer den kalde fine tida
Her kommer vinteren
Endelig fred å få"
(H)jula er nok gang snurra igang, og denne gangen er det av vintertypen som muttern har festa grepet om...
Tjuvstart av vinteren i september lover godt; det kan meddeles at snøen ikke er helt forvittret i samband med den mye omtalte globale oppvarmingen...Det kribler i beina for den kommende snøsesong... - Velkommen 09/10-sesongen!

3 kommentarer:

Kristin sa...

Du er heldig du... Skulle ønske at regnet her i Bergen ble erstattet av hvit, fantastisk, fabelaktig snø. Kunne fort blitt noen meter sånn som det regner her for tida :o)

Cecilie sa...

Da er ryktene sanne!?! Snøen har satt inn. Selv fikk jeg kjent på sesongens årgang på toppen av TRollhetta og kan konkludere med bildene dine at snøen var av god kvalitet :D

sindrerolv sa...

Kristin: Ja jeg kan ta med noen kuldegrader vestover, og prøve å skape snøstemning :D

Cecilie: Ja jeg kan herved bekrefte at ryktene er sanne, og det er konge!! :D Ja da var du tidligere ute enn meg med å smake sesongens første gullkorn.. Blir spennende å se om ukens blinkskudd inneholder elementer preget av snø?!
Og ja, kvaliteten var helt ypperlig til snøballkasting og antakeligvis også til snømann om jeg hadde tatt meg tid til det =) Men det skal være sagt at den muligens var hakket for våt til å være godt egnet til skigåing ;)