onsdag 4. mars 2009

Den dagen det ble andre boller...

Bilde: Arkivfoto fra nettet.

Studieuke gir tid og tiltaksløshet på skolefronten....

Resultat:

1600 gr hvetemel
50 gr margarin
280 gr. sukker
litt vaniljesukker
50 gr. gjær
10 dl melk
2 egg

Blandes dette sammen får du en bolledeig som er klar for ovnen etter en tids heving. Som forskningsprosjekt putta jeg inni ei rute med Freia Walters mandler istedenfor melkesjokolade på de bollene som ikke ble kanelsnurrer. Resultat: Godt!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du imponere stadig vekk Sindre! Æg æ taus i beundring. Konne æg fått enn liden bede av bagetalente ditt Sindre? Trenge kje så møje, bare så æg klare måla opp rett mengde mjøl?

Møyfrid sa...

Nice!

Jan Tore sa...

Stort med boller, Sindre!
Når kommer oppdatering fra volleyballtreffet?