tirsdag 15. januar 2008

Alle uenigheter bør løses med Stein, Saks, Papir...

Er ordtak som stadig har kommet mer i vinden de siste årene er, "alle uenigheter bør løses med, stein, saks, papir". "Stein, saks eller papir er et enkelt spill som ofte brukes til å avgjøre småting mellom to personer. Spillet er i bruk over store deler av verden." (Kilde: Wikipedia) Leiligheten vår er en del av den store delen av verden, og hele forrige semester avgjorde vi de fleste bestemmelser med stein, saks, papir og til tross for at vi nå har gått inn i et nytt år har vi ikke lagt fra oss denne demokratiregjeringsmetoden.

Allerede første fellesmiddag for året, hadde vi en liten duell hvor det ikke var stas å tape... Lars kom uheldigst ut måtte som straff etter tapt "klomsing"(utførelse av stein, saks, papir), drikke det som var igjen av Colaen blandet med to toppede spiseskjeer hvitløksdressing!

Til tross for surt tap i denne klomserunden hoppet ikke Lars ut av SSP-dansen, og gikk like sterkt inn i neste klomsekamp. Denne gang sto kampen om at taperen skulle dusjes i resterende fruktkompott fra en kveldsdessert, andreplassen skulle rydde dusjen etterpå og førsteplassen kunne nyte de andres opptreden...

Den som gikk seirende ut var Blix, så langt årets SSP`er. Jeg måtte ta oppvasken, mens Lars skulle dusjes i en herlig kompott blanding. I mellomtiden fra kompotten ble satt til side, til dusjen skulle foretaes, hadde jeg og Blix tilsatt noen hemmelige ingredienser uten at Lars var informert for å skape en mer saftig dusj. Sluttresultatet i bøtta ble; Fruktkompott, pastaskruer, pastasaus, majones, ketshup, tran og bunnslam fra lettøl. Denne herlige suppa sto i nesten ei uke på terrasen og godgjorde seg før den tirsdag 15.januar ble gjort til glasur på Lars. Bilder sier mer enn tusen ord...
Håper neste dusj du tar blir bedre!

2 kommentarer:

Arne sa...

FETT!!

Bilde rett før blix tømmer bøtta er på alle måter meget facebookverdig! Dette må deles!

fru Jørgensen sa...

Hahahaha sinnsykt bra! Men kanskje ikkje for Lars.. Eg kjenne eg kan bli litt inspirert forresten, så nå gjelde det bare å få med Lillian og Victoria!